Som una xarxa que creix, som les arrels de les comarques, de les lluites, dels projectes. Som cada vila i cada barri. Ens espera el futur de cada dia, ens esperen debats, idees, transformacions. Ens esperen petites revoltes i grans revolucions. Teixim entre totes i tots els nostres espais, el nostre present. Teixim alternatives, teixim el contrapoder.

Construïm poble. Construïm Països Catalans.


De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó

Els Casals i Ateneus, som llavor de futur i peça clau en la construcció dels Països Catalans. Som espai d'aixopluc de lluites compartides a través de tota la geografia, hereves de les que reivindiquen els Països Catalans com a expressió d'ún passat comú, un present en construcció i sobretot com a proposta de futur per al nostre poble. Els Casals i Ateneus, conjuntament amb diversitat d'actors socials i polítics, impulsem la campanya Som Països Catalans.

Ni un pam de terra, ni una gota d'aigua.

Els Casals i Ateneus som part activa de la lluita per un nou model de relacions socials i econòmiques, que tinguin com a eix central, preservar la vida, el medi i el planeta. Arreu del territori, s'articulen lluites en defensa del territori, agafant el relleu de les que ens han precedit, per deixar un futur digne a les generacions que han de venir. Per que tenim memòria, sabem que les arrels no neixen del ciment.

Per una vida que valgui la pena ser viscuda

Els Casals i Ateneus, volem ser espais de llibertat, i treballem per construir unes relacions que posin la vida al centre i ens igualin com a ésser humans, sense perjudici de sexe, gènere, edat, orígen o orientació sexual. Des de tots els racons dels Països Catalans, aportem el nostre gra de sorra en la lluita per un futur Feminista. Per uns Casals i Ateneus tres voltes rebels.

Som fetes de solidaritat, i per això, posem sempre a disposició tots els nostres recursos per donar suport a aquelles persones que són represaliades per lluitar per un futur millor.

Quan ens toquen a una, ens toquen a totes.

alerta.cat