Festa major sí… però POPULAR!

Per primera vegada a Arbúcies ens hem vist obligats a fer una festa alternativa per tal de poder gaudir de la nostra festa major; una festa del poble i per al poble.   
És per aquest motiu que des de l’Ateneu Popular l’Arboç hem cregut necessari muntar una festa alternativa.
Ara fa una setmana, l’ajuntament d’Arbúcies (ERC i AIPA) es va gastar 15.000 euros del poble en el PopArb, un festival que sense cap mena de dubte va ser un fracàs, i podem dir que gran part del jovent del poble no s’hi va sentir identificat.
Aquest festival va servir per reduir el pressupost de la festa major. Així, ens han tret un dia de barraques, els actes de la gent jove s’han fet d’esquenes al jovent; tenint en compte que fins l’any passat era el mateix jovent del poble qui s’organitzava la seva pròpia festa.
Hem de dir també que les traves que se’ns ha posat per tal de muntar la festa alternativa han segut moltes; primer ens han denegat els permisos, després ens era impossible localitzar els regidors corresponents, ni en les seves hores de visita estaven a l’ajuntament, després s’anaven passant la pilota l’un a l’altre, fins que finalment se’ls avisà que la festa es faria igualment, tant si els agradava, com si no.
Així doncs, ens trobem tots i totes aquí, en la primera Festa Alternativa de l’Ateneu Popular l’Arboç, demostrant activament el nostre rebuig a aquesta manera de funcionar, d’esquenes a la gent, que creiem que no va enlloc.
 
FESTA MAJOR SÍ,… PERÒ POPULAR!!!